Essentiële Olie

Sinds kort ben ik helemaal verkocht aan de essentiële olie van Young Living! En die passie wil ik graag met jullie delen...

Wat zijn Essentiële Oliën?

Essentiële Oliën zijn hoog geconcentreerde aromatische essenties verkregen uit bomen, struiken, kruiden, grassen, bloemen en hars. Het natuurlijke immuunsysteem en bescherming van de plant. Maar dan in een flesje.

Het zijn maar kleine flesje. En kleine druppeltjes. Maar ze zijn super sterk! Omdat essentiële oliën super geconcentreerd zijn. 1 druppeltje olie is 50 - 70 keer sterker dan kruiden!

Hoe werken essentiële oliën?

Het bijzondere aan essentiële oliën is dat ze op 3 vlakken werken! Fysiek, emotioneel en mentaal. Ze ondersteunen al je lichaamsfuncties. Maar helpen je dus ook om emotioneel en mentaal in balans te blijven.

Door hun structuur kunnen ze snel door de celmembranen dringen van onze huid, en binnen 20 minuten heeft elke cel in het lichaam de essentiële olie opgenomen.

Young living

Ik werk met de essentiele olien van Young Living. Waarom ik voor Young Living gekozen heb? Verschillende redenen. Maar de belangrijksten zijn toch wel:

Alle oliën van Young Living zijn organisch en zijn 100% puur en onverdund. 

Ik gebruik ze in de praktijk bij het geven van een voetreflexologie of massagesessie. Hebt u interesse in een olie, maar weet u niet goed waar te beginnen? Neem gerust contact met me op en ik help je met veel plezier verder!

Gebruik deze link om olie aan te kopen of om ook distribiteur te worden. https://www.myyl.com/ellen-van-tongerloo

Ik ben geen arts en zal dan ook geen diagnose stellen. De oliën van young living zijn bedoeld voor cosmetisch, emotioneel en spiritueel welzijn en zijn niet bedoeld om te behandelen of te genezen. Ik ben onafhankelijk distributeur #25242729