Essentiële Olie

Sinds kort ben ik helemaal verkocht aan de essentiële olie van Young Living! En die passie wil ik graag met jullie delen...

Wat zijn Essentiële Oliën?

Essentiële Oliën zijn hoog geconcentreerde aromatische essenties verkregen uit bomen, struiken, kruiden, grassen, bloemen en hars. Het natuurlijke immuunsysteem en bescherming van de plant. Maar dan in een flesje.

Het zijn maar kleine flesje. En kleine druppeltjes. Maar ze zijn super sterk! Omdat essentiële oliën super geconcentreerd zijn. 1 druppeltje olie is 50 - 70 keer sterker dan kruiden!

Hoe werken essentiële oliën?

Het bijzondere aan essentiële oliën is dat ze op 3 vlakken werken! Fysiek, emotioneel en mentaal. Ze ondersteunen al je lichaamsfuncties. Maar helpen je dus ook om emotioneel en mentaal in balans te blijven.

Door hun structuur kunnen ze snel door de celmembranen dringen van onze huid, en binnen 20 minuten heeft elke cel in het lichaam de essentiële olie opgenomen.

Young living

Ik werk met de essentiele olie van Young Living. Waarom ik voor Young Living gekozen heb? Verschillende redenen. Maar de belangrijksten zijn toch wel:

Alle oliën van Young Living zijn organisch en zijn 100% puur en onverdund. 

De olieën nemen een belangrijke plaats in, in mijn medicijnkastje.  Ze worden dagelijks gebruikt, zowel puur als onverdund, voor hun lekkere geur of voor bepaalde fysieke klachten.  Ook emotioneel bieden ze een goede ondersteuning.  Het mooie is ook dat ze gebruikt kunnen worden van baby tot hoogbejaard, met de nodige verdunning natuurlijk.

Ik gebruik ze soms ook in de praktijk bij het geven van een voetreflexologie sessie.

Hebt u interesse in een olie, maar weet u niet goed waar te beginnen?

De starterskit is een goed begin! Deze bevat 12 olietjes die goed zijn voor meer dan 100 toepassingen! Daarbij krijg je ook nog een diffuser zodat je zeker een goed toestel hebt om de olie te verstuiven.  Koop je een starterskit via mij, dan krijg je ook toegang tot de Oil2bloom academy en een gesloten facebookgroep vol met tips hoe je de olie kan gebruiken.  Je kan bij vragen dan ook steeds terugvallen op de kennis & ervaring van een coach.


Neem gerust contact met me op en ik help je met veel plezier verder!

Je kan deze link gebruiken om olie aan te kopen of om ook distributeur te worden.    https://www.myyl.com/ellen-van-tongerloo

Ik ben geen arts en zal dan ook geen diagnose stellen. De oliën van young living zijn bedoeld voor cosmetisch, emotioneel en spiritueel welzijn en zijn niet bedoeld om te behandelen of te genezen. Ik ben onafhankelijk distributeur #25242729