Nieuws

Corona - virus


Update 18/3/2020 

Gisterenavond werd er door de regering verstengde maatregelen opgelegd.  Concreet houdt dit ook voor Kern in balans in dat we tijdelijk de deuren moeten sluiten, en dit al zeker tot 5 april. Alle klanten die nog een afspraak hadden staan voor die datum worden door mij telefonisch gecontacteerd.  Momenteel kan je voor 5 april ook geen nieuwe afspraak online maken.  Daarna kan wel maar dit is nog onder voorbehoud omdat we niet weten hoe heel deze corona-crisis gaat evolueren...

Update 14/3/2020

Beste klanten,

Kern in balans blijft open op afspraak, tijdens de weekdagen.  We mogen (voorlopig) open blijven omdat we 1 op 1 werken.  

Hygiëne is altijd al belangrijk geweest in onze sector en dat zal nu zeker aan bod komen.  We zorgen ervoor dat alles goed ontsmet wordt na elke klant, verluchten de ruimte tussen 2 klanten door.  Ook willen we het aantal wachtenden in de hal beperken.  Hierdoor kan het zijn dat enkele afspraken een kwartiertje verzet worden indien nodig, maar dan worden jullie door mij nog gecontacteerd.

Wat kunnen jullie doen?  Ik zou het zeer op prijs stellen dat je de afspraak annuleert indien u zich ziekjes voelt.  Bel of sms me en we zoeken samen een nieuwe datum uit.  Voelt u zoch niet gerust om te komen? Ook dan mag je me een belletje geven en kijken we samen om de afspraak te verzetten.

Ik hoop dat we allemaal in goede gezondheid blijven en tot binnenkort!!