Ray

Ik ben een verkooppunt voor Ray verzorgingsproducten van de Gentse apotheker Hilde Nys.  In haar moeizame zoektocht naar écht gezonde en duurzame verzorgingsproducten, besloot ze samen met zoon Thomas zelf aan de slag te gaan met het ontwikkelen ervan.

Hilde zorgt er voor dat Ray enkel actieve en functionele ingrediënten bevat die goed zijn voor je gezondheid, je huid en onze planeet. Nog steeds ontwikkelen ze alle Ray producten eigenhandig in Gent. Zo hebben ze alle controle over de kwaliteit, gezondheid en duurzaamheid van jouw verzorgingsproducten.

Goed voor je huid.

Een gezonde deodorant waardoor je blijft zweten of een duurzame shampoo waarvan je haar niet proper wordt, ga je niet blijven gebruiken.

Het allerbelangrijkste bij de ontwikkeling van een Ray product is dan ook dat het werkt zoals je verwacht dat het zal werken.

Goed voor je gezondheid.

Elk Ray ingrediënt wordt afzonderlijk geanalyseerd en goedgekeurd op mogelijke gezondheidsrisico's zoals kanker, hormoonverstoring, huidirritatie, immuniteitsverstoring en pigmentvlekken.

Uitvoerig getest & verbeterd.

Alle Ray producten ontwikkelen we zelf in de apotheek. Hierdoor kunnen we feedback direct verwerken om onze producten continu te verbeteren.

Ook voor de gevoelige huid.

Alle Ray producten zijn hypoallergeen en dermatologisch getest én goed bevonden op mensen met een gevoelige huid.

Snel biologisch afbreekbaar.

Alle Ray producten zijn vegan, cruelty-free, natuurlijk en biologisch afbreekbaar binnen 28 dagen. Ideaal om zorgeloos mee de natuur in te gaan!


Ik heb niet het hele gamma maar wel de producten die hieronder op foto staan. Deze zijn ook meestal in voorraad.  Heb je graag een ander product, dan kan ik dit bestellen op voorwaarde dat je er ineens 3 stuks van neemt.  Wil je meer info, of een product aankopen, stuur me gerust een mailtje/berichtje en ik zet het opzij voor je zodat je het kan ophalen in de praktijk.