Over mij

Als drukbezette mama van 3 heb ik aan de lijve ondervonden wat stress kan doen met ons lichaam en geest.  Ik ben een oplossing gaan zoeken in de oosterse geneeskunde en ben zo terechtgekomen bij voetreflexologie.  Stilaan kwam er terug balans in mijn lichaam, en mede hierdoor werd ook mijn geest terug rustiger.  

Door zelf deze weg af te leggen werd mijn nieuwsgierigheid geprikkeld en heb ik de cursus Voetreflexologie gevolgd aan de Wellness Academie te Hasselt.  Het is aangenaam om te zien hoe je bij anderen rust kan terug brengen of klachten kan doen verminderen, door enkel de voeten te masseren.  Ondertussen heb ik niet stil gezeten en zijn er ook verschillende vormen van massage bijgekomen, alsook verticale reflextherapie en voetreflexologie bij kanker.

Momenteel ben ik bezig met de opleiding "Basis van de chinese geneeskunde" aan het OTCG in Antwerpen, waarna de Tuina massage zal volgen.

Ondertussen ben ik stilletjes bezig met de essentiële olie van young living. Deze pure olie helpt mij en mijn gezin in verschillende zaken. Vandaar dat ik deze met jullie wil delen.  Ook hier ben ik volop bezig om meer kennis op te doen.