Wie ben ik

Als drukbezette mama van 3 heb ik aan de lijve ondervonden wat stress kan doen met ons lichaam en geest.  Ik ben een oplossing gaan zoeken in de oosterse geneeskunde en ben zo terechtgekomen bij voetreflexologie en acupunctuur.  Stilaan kwam er terug balans in mijn lichaam, en mede hierdoor werd ook mijn geest terug rustiger.  

Door zelf deze weg af te leggen werd mijn nieuwsgierigheid geprikkeld en heb ik de cursus Voetreflexologie gevolgd aan de Wellness Academie te Hasselt.  Het is aangenaam om te zien hoe je bij anderen rust kan terug brengen of klachten kan doen verminderen, door enkel de voeten te masseren.  Ondertussen heb ik niet stil gezeten en zijn er ook verschillende vormen van massage bijgekomen, alsook voetreflexologie bij kanker.

Door als voetreflexoloog te werken bij Gezonde prikkel, kwam ik beetje bij beetje meer te weten over de Traditionele Chinese Geneeskunde en bracht deze kennis meer inzicht in de lichamelijke klachten waarvoor mijn klanten bij mij langskwamen voor een sessie. Daarom heb ik besloten om me verder in die richting te gaan bijscholen. In juni 2021 heb ik aan het OTCG te Antwerpen mijn getuigschrift "Basis van de Chinese Geneeskunde" behaald. In juni 2022 heb ik de opleiding "Baby & kindertuina" met glans afgerond aan het OTCG. Sinds oktober 2022 ben ik bezig aan de 2-jarige opleiding voor Tuina bij volwassenen.