Ontspanningsmassage

Klassieke ontspanningsmassage

Een massage waardoor u zich gezonder en vitaler voelt: de doorbloeding verbetert, stress en hoofdpijn verminderen en er ontstaat een goede balans tussen lichaam en geest. Door huid- en spierwrijvingen en spierknedingen krijgt uw lichaam zijn energie weer terug.

Aangezien iedereen verschilt in zijn noden, heb ik beslist om geen combinaties te maken, maar kan u kiezen voor een bepaalde duur van de massage nl 30min of 45 min. U kan zelf bepalen welke lichaamsdelen aan bod komen: hoofd, nek en schouders, rug, billen, achterkant benen, gezicht, decolleté, buik, voorkant benen, voeten. Uiteraard is het niet mogelijk om het hele lichaam te masseren op 30 min, dus afhankelijk van uw keuzes kan ik u ook een richtlijn geven in de duur van de massage.

De massages zijn puur ter ontspanning en bevatten geen enkele vorm van erotiek.

Massage is niet geschikt voor personen die lijden of last hebben van: infectieziektes, koorts, epilepsie, ontstekingen van vaat- en lymfestelsel, orgaantransplantaties, trombose, tot 3 weken na operatie, tijdens de eerste 3 maanden van een zwangerschap en bij een risicovolle zwangerschap. Kankerpatiënten vragen best raad aan hun arts.